BCR #SAS2024 – Turneul 3

Turneul face parte din circuitul de baschet 3×3 BCR Sport Arena Streetball Tour 2024 și este dedicat tuturor categoriilor de vârstă astfel: U10 (mixt), U12, U14, U16, U18, U21, Open și +35, atât la masculin cât și la feminin. Meciurile se vor juca în perioada 21-23 iunie, la Poli Arena, în Universitatea Politehnică București. Înscrierile s-au încheiat prin atingerea numărului limita de echipe.

Participare

Pentru validarea care se va efectua la zona de checkin de la eveniment, vă rugăm să descărcați și să completați în prealabil Declarația de Participare (download aici).

Jucătorii care nu dețin încă un maiou oficial de joc la BCR Sport Arena Streetball 2024 vor trebui să îl achiziționeze în zona de check-in. Costul maioului este de 100 de lei. Maioul oficial de joc este obligatoriu pentru participarea la turneu.

Program

Programul meciurilor va fi afișat în cursul zilei de joi 20 iunie și îl veți găsi în josul paginii.

Drumul către finală

BCR Sport Arena Streetball 2024 este un “Players’ Tour”. Fiecare jucător va acumula individual puncte în clasament, în funcție de locul ocupat de echipa sa la finalul turneului. În baza clasamentului individual al jucătorilor pe sezonul 2024, cei mai buni dintre aceștia vor fi eligibili pentru a-și crea propria echipa la FINALA BCR Sport Arena Streetball 2024, care va avea loc București în perioada 6-8 septembrie.

Vor fi acordate premii in bani la categoriile Open Masculin și Open Feminin la fiecare etapă din circuit, iar la finala din luna septembrie vor fi acordate premii în bani la toate categoriile de vârstă.