Vezi când joci la Sport Arena Streetball în 2014!

Denumit de Sports Illustrated un „inedit Mecca al baschetului 3×3”, Bucureștiul se pregătește de sezonul cu numărul 10 al Sport Arena Streetball, cea mai populară competiție de baschet 3×3 din România.

Finalul anului trecut a adus încă o confirmare că baschetul 3×3 din România este pe drumul cel bun, prin prezența jucătorilor români și a competiției Sport Arena Streetball într-un amplu material despre această disciplină, publicat în ediția on-line a prestigioasei reviste americane Sports Illustrated.

În noul an, tradiționalele turnee vor aduna din nou la start mii de pasionați de baschet iar organizatorii îi provoacă pe aceștia să se antreneze intens în scurta perioadă rămasă până la start, pentru a putea juca de nota 10, în sezonul 10!

Iată programul complet al Sport Arena Streetball 2014:

Turneul 1: 16-18 mai

Turneul 2: 30 mai – 1 iunie

Turneul 3: 11-13 iulie

Turneul 4: 1-2 august

Turneul Master: 2-3 august

Campionatul Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Federația Română de Baschet și susținut de Raiffeisen Bank, va desemna, în urma celor patru etape regulate și a turneului Master, cea mai bună echipă din România la baschet 3×3 în anul 2014.

De asemenea, fiecare jucător participant la Sport Arena Streetball 2014 va acumula puncte și în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking, acolo unde România are în prezent trei jucători printre primii 20 în lume.

Înscrierile se vor face online, pe site-ul www.3la3.ro, acolo unde deja fiecare participant își poate crea un profil de jucător și o echipă, urmând ca datele la care debutează înscrierile pentru fiecare turneu să fie anunțate ulterior.

De asemenea, toți participanții la Sport Arena Streetball 2014 trebuie să fie, obligatoriu, înscriși și pe www.3x3planet.com, portalul FIBA dedicat baschetului 3×3, pentru a putea puncta și în clasamentul mondial. 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.