Vezi când joacă România la FIBA 3×3 Europe Cup!

FIBA 3×3 Europe Cup – Campionatele Europene de Baschet 3×3 vor avea loc pentru a treia oară în istorie la București, după ce capitala României a mai găzduit turneul final în 2014 și 2016. Evenimentul va avea loc între 14 și 16 septembrie, în arena Circului Metropolitan București, iar intrarea este liberă.

Naționalele de baschet 3×3 ale României vor juca meciurile din faza grupelor în zilele de 14 și 15 septembrie, după cum urmează:

14 Sep, 19:25: Romania-Ungaria (Masculin)
14 Sep, 21.25: Romania-Letonia (Masculin)
15 Sep, 19.25: Romania-Serbia (Feminin)
15 Sep, 21.25: Romania-Olanda (Feminin)

Programul complet al evenimentului poate fi găsit aici: http://3la3.ro/ro/fiba-3×3-europe-cup.

Site-ul oficial al evenimentului este aici: http://www.fiba.basketball/3x3europecup/2018.

Pe lângă meciurile de baschet, progamul zilei va fi completat de numeroase momente de entertainment susținute de artiști ai Circului Metropolitan București, majoretele Dracula’s Girls și una dintre cele mai populare trupe de freestyle din lume, DaMove Crew din Italia.

Spectatorii se pot de asemenea relaxa în Zona Fanilor, care va fi amenajată pe holurile circului.

În zilele de 12 și 13 septembrie, cei care doresc să-și întâlnească jucătorii preferați care vor participa la FIBA 3×3 Europe Cup o pot face în cadrul antrenamentelor oficiale, care vor avea loc în parcarea Kaufland Vitan București. Vor avea loc sesiuni foto și de autografe.

Întâlnirile dintre fani și jucători sunt parte a proiectului „Din stradă la Jocurile Olimpice”, finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro). Din acest proiect fac parte și Bulut Hoops 3×3 Camp precum și o serie ce activități de promovare a baschetului în școlile din Sectorul 2.

Campionatul European de Baschet 3×3 este organizat de Sport Arena Streetball și Federația Română de Baschet cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, al Primăriei Municipiului București și al Primăriei Sectorului 2. Evenimentul este susținut de către Jacobs, Sport Loft, Gatorade, Ursus Cooler, Regina Maria, APAN Top Selection, Kiss FM, Red Bull, Les Ateliers Nomad, CSM București, Circul Metropolitan București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București. Partenerii globali ai evenimentului sunt Peak, Tissot și Wilson.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.