Team Bucharest, grupa crancena la Lausanne

Team Bucharest, reprezentanta Romaniei in FIBA 3×3 World Tour 2015, va juca in grupa B a Mastersului de la Lausanne, alaturi de Trbovlje (Slovenia) si Malaga (Spania). Turneul se joaca vineri si sambata, 28-29 august.

Slovenii sunt campionii en-titre de la Lausanne, in timp ce Malaga, vicecampioana la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger in urma cu doua saptamani, a beneficiat de un wild-card din partea FIBA, dupa ce echipa cameruneza Yaounde a declinat participarea.

Romania este reprezentata pentru al patrulea sezon consecutiv in FIBA 3×3 World Tour, in precedentele trei editii reusind de fiecare data sa se califice in finala circuitului mondial (Miami 2012, Istanbul 2013 si Tokyo 2014).

In acest sezon, Team Bucharest va fi alcatuita din Victor Constantin, Stefan Buruiana, Adrian Trandafir si Sergiu Souca. Primii trei au fost campionii Sport Arena Streetball 2015, alaturi de Hristu Sapera, antrenorul Steaua CSM EximBank.

Sapera nu va putea participa la turneul de la Lausanne, aflandu-se in plina perioada de pregatire cu stelistii pentru noul sezon al Ligii Nationale. Locul sau a fost luat de Sergiu Souca, care a facut parte din echipa care s-a clasat pe locul 6 la Miami, in prima finala mondiala.

Echipa noastra va juca primul meci din grupe cu Trbovlje, vineri, de la ora 18.35 (ora Romaniei) in timp ce partida cu Malaga este programa la ora 20.15. Meciurile vor putea fi urmarite LIVE pe www.youtube.com/fiba3x3.

Finalistele turneului de la Lausanne se vor califica pentru FIBA 3×3 World Tour Final, care va avea loc pe 15-16 octombrie la Abu Dhabi.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.