Superbet Ploiești Streetball, ultima bătălie înainte de finala circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball

Superbet Ploiești Streetball, ultima bătălie înainte de finala circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball

Etapa decisivă pentru calificarea în finala circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball, Superbet Tour Final, va avea loc în acest week-end la AFI Ploiești. Superbet Ploiești Streetball va reuni la start peste 70 de echipe la toate categoriile de vârstă.

Vor fi două zile pline de baschet 3×3, disciplină olimpică începând cu ediția Tokyo 2020, cu aproape 300 de jucători care s-au înscris în mai puțin de o oră pentru evenimentul de la AFI Ploiești, unul dintre cele mai populare din circuitul național.

Nu mai puțin de 16 echipe s-au înscris la categoria Open Feminin, fetele luptând atât pentru calificarea în finala circuitului cât și pentru punctele puse în joc, care se contabilizează și în clasamentul pe națiuni, criteriu principal de calificare la Jocurile Olimpice. România ocupă locul cinci în lume și trei în Europa și se duelează de la distanță cu Franța și Rusia pentru primele două locuri pe continent, care asigură calificarea directă la Tokyo.

Duelurile vor fi aprinse și la categoria Open Masculin, acolo unde echipele luptă pentru calificarea la Superbet Tour Final. Campioana Sport Arena Streetball 2019 va obține biletele pentru etapa de circuit mondial FIBA 3×3 World Tour de la Debrecen.

Meciurile din faza grupelor se vor desfășura sâmbătă, începând cu ora 9.40, până la ora 21.00. Ziua de duminică este rezervată atât meciurilor din faza grupelor la unele categorii de vârstă cât și fazelor eliminatorii, competiția fiind programată să se încheie în jurul orei 20.00.

În ambele zile, în cursul după amiezii, majoretele Ploiești Dancers și trupele de dans Vogue și MiniVogue vor fi prezente pentru a încânta publicul cu momente de dans.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care vor anima zona de eveniment de la Superbet Ploiești Streetball. AFI Ploiești împreună cu partenerii competiției pun la bătaie numeroase premii la concursurile dedicate spectatorilor.

Superbet Ploiești Streetball este organizat cu sprijinul AFI Ploiești și este susținut de către Superbet – naming partner, Tissot – official timekeeper, Nike – elite partner, Horizon, sport-loft.com, Douglas, Nerf, Artsani, Cora, Starbucks, TUI, World Class, Expert Beauty, Salad Box, McDonalds și Ideal Board Games – event partners. Powered by Kiss FM.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.