Superbet Galați Streetball, a doua etapă a circuitului national de baschet 3×3, se joacă la Shopping City Galați

În perioada 2-3 iunie, Shopping City Galați găzduiește un eveniment dedicat sportului urban. După startul de sezon care a avut loc la București în 11-13 ai, cei mai buni jucători de baschet sunt așteptați să își reunească forțele în cadrul evenimentului Superbet Galați Streetball, turneu ce face parte din circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2018.

ÎNSCRIE-TE AICI!

Turneul este inclus în calendarul FIBA 3×3 și se adresează tuturor categoriilor de vârstă, începând cu cei mai mici baschetbaliști de la categoriile Baby (sub 10 ani) și Mini (sub 12 ani), apoi sub 14 ani, sub 18 ani, și plus 35 de ani. Toți jucătorii care vor participa la Superbet Galați Streetball vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking. Punctele acumulate de jucătorii români se vor contabiliza, de asemenea, și pentru stabilirea poziției României în clasamentul pe națiuni.

Și vizitatorii centrului comercial vor avea parte de distracție pe parcursul competiției Superbet Galați Streetball. Pe parcursul celor două zile de eveniment, Shopping City Galați va organiza mai multe concursuri cu premii pentru spectatorii meciurilor de baschet.

Înscrierile pentru turneul gălățean se vor face pe site-ul oficial al competiției 3la3.ro începând de luni, 28 mai, ora 15.00, până pe 30 mai, ora 23.00, în limita a 50 de echipe, cumulat pe toate categoriile. Cele mai bune echipe de baschet 3×3 din România, dar și echipe din afara țării, care luptă pentru a acumula puncte în clasamentul FIBA 3×3, sunt așteptate la eveniment. Fiecare echipă poate fi alcătuită din minimum trei și maximum patru jucători.

Evenimentul Superbet Galați Streetball este organizat în parteneriat cu Sport Arena Streetball și este susținut de Superbet, Nike, sport-loft.com, Fitbit, Kiss FM, Horizon, Ideal Board Games, Pegas și Primăria Municipiului Galați. Competiția de baschet 3×3, sport inclus anul trecut în programul Jocurilor Olimpice ce va debuta la ediția Tokyo 2020, va avea loc în centrul comercial între 2 și 3 iunie 2018.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.