Super-concurs de dunk la Sprite Streetball Battle

Rafal „Lipek” Lipinski (Polonia) si Dimitry „Smoove” Kryvenko (Ucraina), doi dintre cei mai buni dunkeri din lume, revin la Bucuresti dupa ce ambii au participat la concursul de slam-dunk din cadrul Campionatelor Europene. Ei vor evolua joi si vineri, 11-12 iunie, in Piata Universitatii, la Sprite Streetball Battle, finala campionatului liceelor la baschet 3×3. 

Duelul din toamna anului trecut, de la Europene, a fost castigat de Smoove. Cei doi vin dupa o perioada de pregatire pe care au sustinut-o impreuna cu trupa Dunk Elite in Maroc, sub coordonarea lui Kadour Ziani, „The Godfather of Dunk”.

Dupa concursul de la Bucuresti, ambii vor pleca la Paris, pentru a participa la faimosul Campionat Mondial de Streetball 5×5, Quai 54.

In prima zi a competitiei, cei mai buni dunkeri din liceele din Bucuresti vor concura intr-o faza preliminara, in cadrul careia Smoove si Lipek se vor incalzi cu cateva dunkuri. Cei mai buni doi liceeni vor participa vineri, alaturi de dunkerii profesionisti, la concursul de slam-dunk de la Sprite Streetball Battle.

Dimitry “Smoove” Kryvenko (Ucraina) – 1,88 metri, 80 kg, 115 cm detenta, de doua ori campion in concursurile 3×3 Euro Tour, un loc doi in concursul FIBA 3×3 World Tour

 

Rafal “Lipek” Lipinski (Poland) – 1,89 metri, 89 kg, 124 cm detenta, de trei ori campion in concursurile FIBA 3×3 World Tour, campion la QUAI 54 (Paris, Franta), unul dintre cele mai populare turnee de streetball din lume.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.