Sportivi de renume își dau întâlnire pe terenul de baschet la Raiffeisen Bank Sibiu Streetball, sâmbătă și duminică la Shopping City Sibiu

Orașul Sibiu va găzdui în premieră o etapă a circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball. Raiffeisen Bank Sibiu Streetball va avea loc în zilele de 15 și 16 iunie la Shopping City Sibiu, pe terenurile care vor fi amenajate în parcarea centrului comercial.

Peste 200 de jucători s-au înscris în competiție, la mai multe categorii de vârstă, atât la masculine cât și la feminin, iar fiecare jucător participant la Raiffeisen Bank Sibiu Streetball punctează în clasamentul mondial. Punctele jucătorilor se contabilizează și pentru ierarhia pe națiuni, care este criteriu principal de calificare la Jocurile Olimpice, acolo unde baschetul 3×3 va debuta la ediția Tokyo 2020.

Meciul celebrităților îi va aduce pe terenul de baschet 3×3 pe gimnasata Steliana Nistor, medaliată la Jocurile Olimpice, handbalistul David Radu de la HC Sibiu, Victor Bogdan, component al naționalei de 3×3 a României și fotbaliștii de la FC Hermannstadt, care vor evolua și în sezonul viitor în Liga 1.

Atmosferă, prieteni, muzică, distracție, premii și bineînțeles mult baschet. Despre asta va fi vorba pentru două zile la Shopping City Sibiu. Echipele se vor duela pentru premii în valoare totală de peste 15.000 de lei, iar campioana la Open Masculin va încasa un cec în valoare de 1000 de euro.

Trupele de dans ale clubului Kolorat Dance Studio vor anima pauzele dintre meciuri în timpul zilei de sâmbătă cu două momente de street dance pline de energie.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care va anima zona de eveniment din Shopping City Sibiu.

Raiffeisen Bank Sibiu Streetball este organizat cu sprijinul Shopping City Sibiu și este susținut de către Raiffeisen Bank – naming partner, Nike – elite partner, Tissot – official timekeeper, Horizon, Douglas, sport-loft.com, Dabo Doner, Ideal Board Games și CSU Sibiu – event partners. Powered by Kiss FM.

 

 

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.