Sistem video din NBA, folosit în premieră în România la un turneu Sport Arena Streetball

Sistemul de transmisie și monitorizare video Playsight, folosit de mai multe echipe din NCAA și NBA, printre care și campioana Golden State Warriors, va fi utilizat în premieră în România la Nike 3×3 Challenge, primul turneu marca Sport Arena Streetball din 2018.

Evenimentul care va avea loc în ParkLake Shopping Center, de vineri până duminică, va putea fi urmărit livestream însă ceea ce este cu adevărat spectaculos este că la puțin timp după terminarea fiecărui meci, participanții își vor putea urmări propriile evoluții.

Meciurile de pe terenul central vor fi filmate cu un sistem alcătuit din trei camere 4K, iar jucătorii își pot monitoriza evoluția din mai multe unghiuri, își pot crea propriile montaje video și le pot distribui în social media sau descărca.

Sistemul este folosit de către echipele din NBA și NCAA pentru a-și monitoriza jucătorii în timpul antrenamentelor, fiecare moment urmând apoi a fi disecat de către antrenori, care folosesc secvențele pentru dezvoltarea ședințelor ulterioare de antrenament.

Pentru a accesa transmisia live de pe terenul central click aici: https://www.playsight.com/livestreaming/db375c246ec0492697f35981e7a51f8e/false

Pentru a avea acces la baza de date video cu meciurile de la turneu, jucătorii vor trebui să își creeze un cont aici – http://bit.ly/Nike3x3

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.