Săptămâna aceasta se joacă finala Sprite Streetball Battle!

Pe 11 și 12 iunie, în Piața Universității, finaliștii Sprite Streetball Battle – cea mai tare competiție de streetball între licee – se vor duela pentru titlul de cea mai bună echipă de baschet și pentru marele premiu – 16 console Xbox Kinect, câte una pentru fiecare membru al echipelor câștigătoare.

Etapa finală se va disputa între cele mai bune 32 de echipe de liceeni din București – 6 echipe de fete și 12 echipe de băieți, din clasele IX-X, precum și 2 echipe de fete și 12 echipe de băieți, din clasele XI – XII. Fiecare echipă este alcătuită din patru jucători (trei pe teren, plus o rezervă), care reprezintă același liceu.

Pe lângă meciurile de baschet, jucătorii și spectatorii veniți să susțină echipa favorită vor avea parte de multe momente speciale. Meciul vedetelor – un demonstrativ incendiar – îi va aduce pe teren pe Angel Santana – considerat cel mai carismatic jucător de baschet 3×3 din lume – precum și pe rapperii Skizzo Skillz și Jazz și Kent – de la The Bridge Committee.

Concursul Slam Dunk, la care vor participa doi dintre cei mai buni dunkeri din lume, Dmitry “Smoove” Krivenko din Ucraina și Rafal “Lipek” Lipinski din Polonia, concursuri cu premii speciale Sprite și concertul Skizzo Skillz, ce va avea loc vineri, sunt doar câteva alte surprize pregătite de Sprite pentru 11 și 12 iunie.

Deși aflată la prima ediție, peste 300 de elevi din 35 de licee din București s-au înscris în Sprite Streetball Battle, organizat de Sprite, în parteneriat cu Sport Arena, pentru a câștiga titlul de cea mai bună echipă de baschet din liceu.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.