Raiffeisen Bank 3×3 Battleground – baschet 3×3 in orasul campioanei Romaniei

AFI Palace Ploiești, Sport Arena și ACS Sport Promotion, în parteneriat cu CSU ASESOFT, campioana României la baschet, organizează în zilele de 13 și 14 septembrie competiția „Raiffeisen Bank 3×3 Battleground”, un turneu de baschet 3×3 care va avea loc în parcarea AFI Palace Ploiești.

După ce în sezonul trecut al Ligii Naționale de Baschet fanii baschetului au umplut tribunele arenei Olimpia din Ploiești, acum a venit rândul lor să facă spectacol, fiind de această dată urmăriți din tribune chiar de către membri ai echipei campioane, care vor fi invitați speciali ai acestui eveniment.

Parcarea centrului comercial va deveni pentru două zile terenul oficial al baschetului în Ploiești, urmând să găzduiasca zeci de meciuri, concursuri, demonstrații de dans și multe alte ingrediente care alcătuiesc spectacolul în competițiile de baschet 3×3. În plus, vedetele baschetului românesc vor coborî din tribune și vor oferi fanilor un spectacol de zile mari.

Înscrierile pentru turneu se fac pe site-ul www.3la3.ro, între 9 și 12 septembrie, pentru categoriile U14, U18, Open (+18) și veterani (+35 ani), iar cei care fac parte din categoria U10, se pot înscrie în prima zi a competiției, la locul de desfășurare al evenimentului, între orele 09.00 și 10.00

Cei care doresc să participe la această competiție, se pot înscrie gratuit, primind în schimb, tricoul oficial al evenimentului.

Printre invitații surpriză se numără și Angel Santana, fostul component al echipei CSU Asesoft Ploiești și proaspătul campion european la baschet 3×3, titlu cucerit alături de naționala României, duminica trecută la București.

“Raiffeisen Bank 3×3 Battleground” este un eveniment organizat de AFI Palace Ploiești, Sport Arena și ACS Sport Promotion, în parteneriat cu CSU ASESOFT Ploiești, Campioana României la Baschet. Sponsorii principali ai competiției sunt Raiffeisen Bank, Falck Fire Services și Artsani. Printre parteneri se numără Gatorade, Prahova Tv, Romania TV si Ziarul Prahova.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.