Rahova’s Finest! Băieții de cartier au câștigat Băneasa Streetball

Echipa Rahova’s Finest a câștigat marele premiu de 4000 de lei și ceasurile de campion oferite de Casio G-Shock la turneul Băneasa Streetball, cea de-a treia etapă a circuitului național de baschet 3×3 Superbet Tour.

Cei patru prieteni din cartierul Rahova, Alin Spahiu, Cătălin Bordei, Aurel Similache și Daniel Ștefan Buruiană i-au învins în finală pe cei de la Școala Veche, scor 16-10 și s-au calificat pentru finala circuitului, care va avea loc la București, între 26 și 28 august.

Cei opt finaliști, precum și premianții celorlalte categorii, au făcut adevărate driblinguri prin ploaie în ultima zi a competiției, aversele care s-au abătut asupra nordului Capitalei forțând organizatorii să multe ultimul meci și festivitatea de premiere pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Primele două zile și jumătate ale turneului au fost înseninate de prezența celor de la Da Move Crew.  Freestylerii italieni au revenit la București cu un show cu totul nou, baschetul, fotbalul, slam-dunk-ul și chiar mersul pe bicicletă fiind ingredientele principale.

3x3 Baneasa SuperBet 4Lorenzo Pinciroli, liderul trupei Da Move, a testat noile modele ale bicicletelor Pegas și n-a ezitat să le folosească într-una din demonstrații iar ambasadorul turneului, prezentatorul de știri Daniel Osmanovic, a fost și el răsplătit cu o bicicletă, după ce și-a adus aminte cum e să joci baschet ca-n curtea liceului.

Spectatorii prezenți în preajma terenurilor instalate în Băneasa Shopping City au avut de câștigat și la propriu și la figurat. Au avut parte de spectacol, dar au și fost în mijlocul lui, în cadrul tradiționalului concurs 60 de secunde by Superbet, unde fanii au câștigat premii în valoare totală de 600 de lei.

Următoarea etapă a 3×3 Superbet Tour, și ultima înaintea marii finale, va avea loc în week-end-ul viitor, 9-10 iulie, la Constanța, în zona Perla Mamaia. Este ultima șansă pentru echipe să se califice pentru finala de la București și să încaseze alte premii, valoarea totală a lor ajungând la peste 20.000 lei.

3x3 Baneasa SuperBet 8Anul 2016 reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3×3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea baschetului 3×3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020. Baschetbaliștii români ar putea avea astfel șansa în viitor de a călca pe urmele legendelor sportului românesc și de a lupta pentru a accede în cea mai importantă competiție sportivă a planetei.

Băneasa Streetball este organizat de Sport Arena Streetball în colaborare cu Băneasa Shopping City și este susținut de Superbet, Gatorade, Casio G-Shock, Ursus Cooler, Nike, Vitamax și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.