Performanțe ofensive remarcabile după prima zi, la turneele de la Iași și Cluj. Favoriții domină competiția

Anamaria Pop de la Olimpia CSU Brașov, respectiv Bogdan Penciu de la SCM Timișoara au fost principalii marcatori ai primei zile de la Raiffeisen Bank Cluj Napoca Streetball by Regina Maria, cu câte 24 de puncte fiecare.

Ambele echipe s-au calificat în fazele superioare de la Cluj, care vor avea loc duminică. SCM Timișoara va întâlni Choco Loco în timp ce Olimpia Brașov va întâlni Agro Squad.

Știința București, favorită în turneul feminin de la Cluj, s-a calificat fără probleme în sferturile de finală după două victorii lejere 17-10 cu CSM Satu Mare și 19-8 cu ICIM Arad.

Mădălin Potcoavă a dominat turneul din Moldova, Raiffeisen Bank Palas Iași Streetball, cu 21 de puncte marcate, iar echipa sa Pensionarii Asigurați s-a impus în toate cele trei meciuri din grupă înainte de expirarea timpului regulamentar.

Alături de “Pensionari” s-au calificat direct în sferturile de finală pe tabloul turneului de la Iași echipele Rapid București, mare favorită la câștigarea turneului și CSO Voluntari, cu legendarul Virgil Căruțașu în componență.

O altă echipe care s-a remarcat la Iași a fost US of Moldova, cu frații Cobzaru în componență, Vlad fiind și el în topul marcatorilor cu 18 puncte după prima zi.

Rezultate si program Cluj

Rezultate si program Iași

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.