Open masculin: Bătălie epică la Politehnica Streetball

Patru echipe din afara granițelor României vin la startul circuitului național Sport Arena Streetball Tour 2017, la Politehnica Streetball. Două cvartete din Serbia, unul din Turcia și unul din Bahrain s-au înscris la categoria Open masculin și întră în luptă cu cele mai tari echipe autohtone: Școala Veche, Rahova’s Finest și Choco Loco.

Miza: premiul în bani, punctele în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings și calificarea la finala turului (București Streetball, turneu de calificare pentru FIBA 3×3 World Tour Debrecen).

Epic Jam, echipa care a făcut spectacol și a luat locul doi la Park Lake, la Nike 3×3 Challenge, în weekendul 5-7 mai, dă start joc împotriva lui El Turco.

Dan Rogojan, dunker-ul cel mai prieten cu competițiile marca Sport Arena Streetball revine și el pe teren, în echipa SAS.

Politehnica Streetball, turneu din cadrul circutului național de baschet 3×3, Sport Arena Streetball Tour 2017, este susținut de Raiffeisen Bank, Fitbit, Nike, Gatorade, Ursus, Kiss FM și organizat cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.