Miza pe Baschet! Înscrie-te la Constanța Streetplay Cazino

Constanța Streetplay Cazino, ultimul turneu din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour se va disputa în zilele de 6 și 7 august, pe faleza din fața cazinoului din Constanța. Înscrierile încep luni 1 august, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.

Evenimentul marca Sport Arena Streetball, organizat de către Asociația Terra Semper Fidelis, este ultima șansă de calificare pentru puternicul turneu internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va avea loc în zilele de 13 și 14 august, la București, în Piața Universității.

Echipe din România, Polonia, Bulgaria sau Canada vor fi prezente la Constanța pentru a se duela la categoria Open Masculin, acolo unde marele premiu, pe lângă calificarea la Challenger, este de 5000 de lei.

Dorian de la Ha Ha Ha Production va fi invitatul special al turneului in meciul vedetelor, care va avea loc în cursul serii de duminică și își va măsura forțele cu cel mai puternic om din România, Alex Arginteanu și cu membrii echipelor naționale de 3×3 ale României care se pregătesc pentru Campionatul European din luna septembrie, de la București.

Rapperii Nino, Samurai, Gazah și Phunk vor face și ei echipa la Constanța Streetplay, în cursul zilei de sâmbătă, fiind gata să dea ritmul turneului cu cele mai noi hituri.

Peste 200 de jucători sunt așteptați la eveniment iar înscrierile se fac în limita a 50 de echipe, cumulat la toate categoriile de vârstă sau până joi, 4 august.

Constanța Streetplay Cazino, un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociația Terra Semper Fidelis în colaborare Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul este susținut pe plan local de Ciuc Radler, Alpromt, Hesperis, Ferma Stoian, Radio România Constanța și Asociația Județeană de Baschet Constanța,

Seria de turnee Raiffeisen Bank Challenger Tour este susținută de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Nike, Vitamax și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.