Marius Moga vs. Virgil Stănescu, în meciul vedetelor Make-A-Wish la Sport Arena Streetball

Marius Moga și Virgil Stanescu, ambasadorii Fundatiei Make-A-Wish Romania, vor fi invitații speciali ai Turneului 3 Sport Arena Streetball care va avea loc în acest weekend, pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Cunoscutul compozitor și cântăreț va evolua în meciul vedetelor impotriva fostului capitan al echipei nationale de baschet, actualmente președintele Steaua CSM Eximbank.

Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00! Echipele vor fi completate de mai mulți copii, voluntari ai fundației care vor juca baschet alături de cele două vedete. Meciul este organizat cu sprijinul Make-A-Wish România, fundație care îndeplinește dorințele copiilor care sufera de boli ce le pun viața în pericol.

Marius Moga va fi însoțit la acest meci de mai mulți artiști ai casei de discuri pe care o deține, DeMoga Music.

Cel de-al treilea turneu Sport Arena Streetball din sezonul 2015 începe vineri seară, pe terenurile din Universitatea Politehnică București, urmând a se încheia duminică seară. Este ultima șansă pentru jucători să acumuleze puncte în clasament, în vederea calificării la Turneul Master, care se va disputa la începutul lunii august.

Sport Arena Streetball face parte și în acest an din circuitul mondial de baschet FIBA 3×3, iar echipa câștigătoare de la categoria open masculin va reprezenta România în turneele World Tour.

Campionatul Sport Arena Streetball este organizat cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade, Fundația Make-a-Wish Romania si Maguay.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.