Sar cât casa… Poporului! Lords of Gravity la Wizz Air Sport Arena Streetball

Lords of Gravity, una dintre cele mai cunoscute trupe de slam dunk acrobatic din lume vine la București, la Wizz Air Sport Arena Streetball, turneul de baschet 3×3 care va avea loc în Piața Constituției, între 21 și 23 iunie.

Trupa a fost înființată în vara anului 2012, la Universitatea de Educație Fizică din Budapesta, componenții ei având însă ani buni de experiență în acest domeniul al slam dunk-ului acrobatic cu alte trupe.

În doar un singur an de la înființare a devenit una dintre cele mai celebre echipe de acest fel din lume, mai ales după ce a stabilit un record pentru “slam dunk-ul marcat de la cea mai mare distanță” – 7,80 metri, în cadrul NBA Europe Live Tour 2012, la Berlin.

Cei de la Lords of Gravity au făcut spectacol în toate colțurile lumii, incluzând Marele Premiu al Formulei 1 de la Abu Dhabi, meciuri din NBA, Bundesliga (atât la baschet, cât și la fotbal, la meciurile celor de la Bayern Munchen) și au participat la emisiunile concurs “British got Talent” (Anglia), unde au ajuns în semifinale și “Red or Black” (Italia).

Componenții trupei au un background sportiv mai puțin legat de baschet, fiind la origine practicanți de gimnastică sau fitness. Pregătirea îi ajută însă să execute cele mai spectaculoase procedee sărind de pe mini-trambulinele care folosesc drept recuzită pentru spectacolele lor.

Componentii trupei:

Botond Akos Dajka – 23 ani

Csanad Karoly Borlay – 22 ani

Levente Pal – 21 ani

Benjamin Goy – 21 ani

Artur Ferenc Duka – 22 ani

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.