Galați Streetball, în familie: O echipă tată-fiu a câștigat competiția la categoria de elită, Open Masculin

Galați Streetball, etapă din circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball, organizată pentru al doilea an consecutiv în parcarea Shopping City Galați, a oferit o poveste demnă de filme în competiția masculină, la categorie de elită.

Meciul vedetă a fost finala de la Openul Masculin, unde Nicușor Căprărescu și fiul său, Mihai, Căprărescu au făcut spectacol în tricoul echipei FC CSM Pitești și s-au impus în fața câștigătoarei de la Sibiu, CSM București, cu 21-18, după o partidă incendiară, cu multe răsturnări de situație.

Titlul de MVP la masculin i-a revenit lui Marius Ciotlăuș de la FC CSM Pitești, care a înscris nu mai puțin de 47 de puncte, fiind desemnat principalul marcator al competiției.

Peste 200 de jucători s-au înscris în competiție, cumulat la toate categoriile de vârstă, atât la masculin cât și la feminin, iar fiecare jucător participant la Galați Streetball a acumulat puncte în clasamentul mondial.

Andreea Dumitru a fost desemnată MVP-ul Galați Streetball la feminin, fiind premiată cu un ceas de către Tissot, official timekeeper al turneelor Sport Arena Streetball, oferit prin intermediul importatorului și distribuitorului Albini Prassa.

Galați Streetball a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Galațibși al Shopping City Galați și susținut de către Nike – Elite partners, Tissot – official timekeeper, Horizon, sport-loft.com, Douglas și Ideal Board Games – event partners. Powered by Kiss FM.

Pentru mai multe amănunte despre evenimentele Sport Arena Streetball și pentru fotografii și video de la evenimente urmăriți-ne pe Facebook, Instagram și YouTube @SportArenaStreetball și pe site-ul oficial: 3la3.ro.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.