Gabi Mărginean: „Turneul de la Constanța ne va fi foarte folositor”

Turneul de calificare la Campionatul European de Baschet 3×3 care va fi găzduit în acest week-end de Constanța a debutat cu conferința de presă, care a avut loc joi dimineață, la hotelul Ramada.

La întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezente și componentele echipei naționale de 3×3 a României: Gabriela Mărginean, Sonia Ursu, Anca Stonescu și Gabriela Irimia. Primele două au făcut parte și din echipa care acum doi ani, la București, cucerea medaliile de argint. Calificate din oficiu la turneul final din septembrie, pe care România îl va organiza din nou la București între 14 și 16 septembrie, fetele abia așteaptă meciurile de la Constanța, care vor fi un test extrem de util.

“Suntem bucuroase să jucăm acest turneu acasă și chiar dacă suntem calificate din oficiu, cu siguranță aceste meciuri ne vor fi foarte folositoare. Avem două componente noi în echipă față de lotul cu care am cucerit medaliile de argint în 2016 și vom încerca să le integrăm cât mai bine în jocul nostru la acest turneu, în vederea Campionatului European din septembrie”, a spus Gabi Mărginean, căpitanul echipei naționale feminine.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.