Fii stapanul inelului la Sprite Streetball Battle!

Sprite Streetball Battle, cea mai noua competitie de streetball intre licee, va debuta pe 25 martie si ii provoaca la joaca pe toti cei care vor sa demonstreze ca sunt asi in manuirea mingii de baschet pe jumatate de teren. 

Incepand de astazi 10 martie, pana pe 20 martie, vor avea loc inscrierile pentru faza preliminara, care se va disputa intre 25 martie si 6 aprilie in mai multe licee din Bucuresti.

INSCRIE-TE PE WWW.SPRITESTREETBALL.RO

O echipa este alcatuita din patru jucatori (trei pe teren, plus o rezerva), iar toti cei patru jucatori trebuie sa faca parte din acelasi liceu. De asemenea denumirea echipei va trebui sa contina numele, sau o parte din numele liceului (exemplu: Sava Bulls, Tocilarii din Lazar, Mihai Viteazul Warriors etc.).

Competitia se va desfasura pe doua categorii de varsta, atat la masculin cat si la feminin: clasele 9-10, respectiv 11-12.

Fiecare participant va primi kit-ul de jucator la Sprite Streetball Battle iar castigatorii se vor bucura de super-premii oferite de Sprite.

Cele mai bune echipe din faza preliminara se vor califica pentru faza zonala, care va avea loc intre 21 aprilie si 20 mai, competitia urmand sa se incheie cu un mega-turneu final, pe 18-19 iunie, care va desemna campioanele Sprite Streetball Battle 2015.

Pentru mai multe amanunte legate de inscrieri si programul competitiei ne puteti vizita la www.spritestreetball.ro.

Citește și:

One Thought to “Fii stapanul inelului la Sprite Streetball Battle!”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.