Fetele joacă tare la Politehnica Streetball: record de participare la U18 și duel între două vicecampioane europene

Fetele s-au mobilizat pentru startul circuitul național Sport Arena Streetball Tour 2017, după prezențe mai discrete în Ligă, acolo unde doar cinci echipe s-au angajat să facă turul complet.

Pe terenurile tradiționale din Universitatea Politehnică București, locul unde se năștea în urmă cu 12 ani proiectulul Sport Arena Streetball,  se va înregistra un record absolut în ceea ce privește participarea la categoria U18 feminin: 10 echipe se duelează pentru premiu.

La Open feminin, vicecampioanele europene la baschet 3×3 răspund „prezent” la startul turului național de 3 la 3, ediția 2017. Și se pregătește un super-duel între Anca Șipoș și Andra “Foxy” Haas. Tot aici, soția unui fost câștigător al turneului Raiffeisen Bank Bucharest Challenger își testează limitele: Lupusavei a fost declarat ‘best shooter’ la ediția 2012 a Challenger-ului de baschet 3×3, iar acum va fi șef de galerie.

Peste 500 de participanți vor ataca panourile sâmbătă și duminică la Politehnica Streetball, primul turneu din cadrul circutului național de baschet 3×3, Sport Arena Streetball Tour 2017. Evenimentul este susținut de Raiffeisen Bank, Fitbit, Nike, Gatorade, Ursus, Kiss FM și organizat cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.