Campionii din 2017, Dzakovi 3×3, se impun la Superbet Caracal Streetball. CSO Voluntari, succes la prima participare la feminin

Circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball a oprit pentru prima oară în istorie la Caracal iar la spectaculoasele dueluri din Piața Victoriei au luat parte și soldații americani cantonați în baza militară de la Deveselu.

La eveniment s-au înscris peste 200 de jucători, iar pe lângă echipa bazei militare de la Deveselu, au mai fost prezenți sârbii de la Dzakovi 3×3, campionii circuitului Sport Arena Streetball din 2017. Aceștia s-au impus și de această dată, după o finală cu Rapid București și au încasat cecul în valoare de 4500 de lei.

CSO Voluntari, cu vicecampioana Anca Șipoș în echipa, a câștigat competiția la categoria Open Feminin și a oferit și cea mai bună marcatoare a turneului, Andra Ionescu, care a totalizat 22 de puncte în cele trei partide disputate.

Pe lângă premiile oferite, campionii au fost răsplătiți cu inedite trofee realizate din ceramică de către maestrul în olărit Ionel Cococi din Vadastra.

Fostul jucător profesionist de baschet Lucian Mușat, care în prezent pregătește mai multe grupe de copii în cadrul clubului ASC Dream Team, singurul din județul Olt afiliat la Federația Română de Baschet, a fost premiat cu o bicicletă în cadrul campaniei Pegas premiază excelența, inițiată de Sport Arena Streetball în parteneriat cu tradiționalul brand românesc de biciclete.

De altfel, Superbet Caracal Streetball a adunat la start nu mai puțin de 32 de echipe de copii și juniori, din totalul celor 56 înscrise, iar Leii București au fost din nou în top la categoriile baby și sub 14 ani, la fel ca și la turneele precedente.

Turneul nu a fost lipsit de peripeții, sâmbătă seara fiind întrerupt de o puternică furtună în urma căreia jucătorii și organizatorii au făcut la propriu o baie în natură.

Superbet Caracal Streetball a fost organizat de Sport Arena Streetball, cu sprijinul Primăriei Caracal și a fost susținut de Superbet, Nike, sport-loft.com, Ursus Cooler, Gatorade, Kiss FM, Horizon, Ideal Board Games și Pegas.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.