Baschet pentru toti, cu Sport Arena, la All Star Game

Sute de copii au jucat baschet timp de doua zile in zona fanilor, amenajata de Sport Arena la Cluj-Napoca, cu ocazia All Star Game Romania 2014.

Chiar daca vremea nu a tinut cu baschetul in aer liber, copiii au invadat cele trei terenuri Sport Arena Streetball plasate in fata Salii Sporturilor Horia Demian inca de la primele ore ale diminetii de luni, pentru a se inscrie in competitiile de baschet 3×3 precum si in concursurile individuale.

La smAll Star Game, asa cum a fost denumita zona pentru fani, s-a jucat baschet timp de peste 10 ore pe zi, la diferite categorii de varsta, incepand cu pustii de la baby si mini baschet si terminand cu studentii care au participat la categoria plus 18 ani.

Asteptand meciul stelelor din baschetul romanesc, fiecare participant la smAll Star Game si-a dorit sa arate ca este la randul sau o stea pe terenul de baschet, iar evolutiile au fost pe masura unui asemenea eveniment.

Nu a contat nici macar ca fetele au jucat impotriva baietilor sau ca cei mici i-au invins in unele concursuri pe cei mari. Bucuria a fost pentru toti aceeasi, mai ales ca au avut sansa sa faca parte dintr-un spectacol total, care a culminat marti seara, in Sala „Horia Demian” cu All Star Game Romania 2014.

Nu putea lipsi, desigur, de la smAll Star Game nici concursul de slam-dunk, care a fost castigat de Amedeo Casale, de la echipa de juniori a clubului U-Mobitelco Cluj.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.