Baschet 3×3 cu US Army la Superbet Constanța Streetplay

Superbet Constanța Streetplay, etapă din cadrul circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2017, a debutat sâmbătă dimineața pe esplanada Perla din Mamaia, iar printre participanți s-au numărat și soldați ai armatei americane, cantonați în baza de la Mihail Kogălniceanu.

Chiar dacă sunt foarte bine pregătiți fizic, americanii nu au avut succes pe terenul de baschet. Niciuna dintre cele trei echipe prezente în turneu nu a reușit să depășească faza grupelor. Totuși soldații americani s-au bucurat din plin de atmosfera de la turneul constănțean, la care participă aproape 300 de jucători.

Superbet Constanța Streetplay a programat sâmbătă seara și spectaculosul concurs de slam-dunk, care a fost adjudecat de Șerban Bălan, care se află la cel de-al treilea titlu în acest concurs, în cadrul circuitului național Sport Arena Streetball. El l-a învins în finală pe Grațian Pintea, cei doi având nevoie de un baraj pentru a putea fi departajați, ambii având execuții extrem de spectaculoase.

Turneul continuă duminică cu fazele eliminatorii dar și cu multe concursuri pentru spectatori, momente de street dance și majorete și multă distracție.

Superbet Constanța Streetplay este un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, Primăria Municipiului Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța. Turneul este susținut pe plan local de Samsung, Ciuc Radler, Stirom, Clubul Sportiv Athletic Constanța, Asociația Județeană de Baschet Constanța, Alpromt, Fit Express, Hesperis Group, Ferma Stoian și Radio Constanța.

Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Superbet, Nike, Fitbit, Gatorade, Pegas, Ideal Board Games. Powered by Kiss FM.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.