Băneasa Streetball, ultimul test pentru naționala feminină de baschet 3×3, înainte de Europene

Naționala de baschet 3×3 a României s-a reunit în formula completă în care a cucerit anul trecut medaliile de argint la Campionatele Europene și va juca în acest weekend la turneul Băneasa Streetball, care începe în această seară în Băneasa Shopping City.

Pentru Gabriela Mărginean, Sonia Ursu, Anca Șipoș și Andra Haas este ultimul test înainte de ediția 2017 a FIBA 3×3 Europe Cup, care va avea loc la finalul săptămânii viitoare, 7-9 iulie, la Amsterdam, în Olanda.

VEZI PROGRAMUL MECIURILOR

Băneasa Streetball este a patra etapă a circuitului national de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2017 și va reuni la start peste 500 de jucători.

Meciurile se vor disputa pe terenurile amenajate în parcarea Băneasa Shopping City, în zona intrării de la restaurante iar spectatorii sunt asteptați cu numeroase concursuri cu premii oferite de partenerii competiției. Vineri seară se va juca de la ora 18.00 la 23.00, iar sâmbătă și duminică programul cuprinde două sesiuni, dimineața între 09.00 și 12.00 și seara după ora 17.00.

În competiția de elită la masculin vor fi prezente cele mai bune echipe din România, inclusiv naționala de baschet 3×3 care a participat recent la Campionatele Mondiale din Franța. Băieții se vor duela pentru un premiu în bani în valoare de 5000 de lei.

Toți participanții vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings, Băneasa Streetball fiind un turneu FIBA Endorsed.

Evenimentul marca Sport Arena Streetball este organizat în colaborare cu Băneasa Shopping City și este susținut de Raiffeisen Bank, Nike, Fitbit, Gatorade, Ursus Cooler, Ideal Board Games, Pegas și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București. Powered by Kiss FM.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.