Baneasa Streetball: Juniorii ii au ca model pe campionii de la Novi Sad

Baneasa Streetball a inregistrat un record de participare pentru acest sezon la categoria U18 băieți, cu peste 40 de echipe înscrise. Cei mai buni s-au dovedit la final cei de la „Street Devils”, care îi au ca model pe sârbii de la Novi Sad, tripli campioni mondiali.

VEZI GALERIE FOTO 

“Street Devils” a învins în finală, cu 19-10 echipa “Niște necunoscuți”. La meciul câștigat de Vlad Ionescu, Alexandru Cana, Matei Bălteanu și Ștefan Odea, cu greu găseai un loc la marginea terenului, în primul rând. “A fost o finală dificilă. Cel mai greu a fost că eram favoriți. Dar, am reușit să câștigăm. Am jucat bine toți și am arătat ca o echipă. Suntem o echipă foarte unită, iar modelul nostru sunt cei de la Novi Sad. Ne plac foarte mult. Este primul nostru turneu împreună la Streetball, dar jucăm de patru ani împreună la club”, a explicat Ștefan.

Pentru fetele de la All Star Târgoviște a fost o aniversare încununată cu titlu la categoria U18: joacă împreună de patru ani, echipa este susținută de asociația “Be You”, iar acesta este al 13-lea trofeu al lor. “A fost o competiție mai ușoară, comparativ cu ale turnee ale Sport Arena Streetball. A fost puțin mai ușor, deși căldura ne-a cam năucit!”, a spus la final Cristina Anastasescu.

“Barosanii Squad” și-a adjudecat trofeul la U14 masculin, după o finală de 10-6 cu Lemon Squad. “A fost frumoasă competiția. Am avut câteva emoții în semifinală, dar am reușit să ne detașăm. Baschetul în stil Barosanii este mai tare, este puternic și este unul în forță”, s-au pus de acord Dinu Roșca, Karin Chaker și Toma Alistari. La U14 feminin au triumfat fetele de la “Haide U” (8-6 în finală cu “Firebball”).

Evenimentul marca Sport Arena Streetball a fost organizat în colaborare cu Băneasa Shopping City și susținut de Raiffeisen Bank, Nike, Sport Loft, Fitbit, Gatorade, Ursus Cooler, Ideal Board Games, Pegas și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București. Powered by Kiss FM.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.