Astazi incepe sezonul 11 Sport Arena Streetball!

Nationala de baschet 3×3 a Romaniei, presedintele echipei de baschet Steaua, Virgil Stanescu si noul antrenor al ros-albastrilor, Hristu Sapera, echipe de traditie precum Choco Loco sau legende ale turneului precum Bogdan „Monkey” Savu sau Marian „Make” Georgescu isi dau intalnire la primul turneu Sport Arena Streetball din 2015.

Partidele se vor juca de vineri pana duminica, pe terenurile Sport Arena din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, gazda de 11 ani a competitiei.

Team Romania, echipa nationala care ne va reprezenta peste doar doua saptamani la prima editie a Jocurilor Olimpice Europene de la Baku ii are din nou in prim plan pe Angel Santana si Catalin Vlaicu, singurii jucatori din lume care au participat pana acum la toate cele trei finale mondiale FIBA 3×3 World Tour.

Alaturi de ei sunt Bogdan Popescu, veteranul Ligii Nationale de Baschet, care si-a prelungit cu inca un sezon cariera semnand cu BC Timisoara si Cristian Craciun, ultimul inlocuindu-l in formula de anul trecut a nationalei de 3×3 pe Vasile Stefan.

Sambata seara se anunta momentele fierbinti din faza grupelor, cand, pe langa tricolori, vor evolua pe terenurile Sport Arena si presedintele echipei de baschet Steaua, fostul international Virgil Stanescu, alaturi de noul antrenor al echipei ros-albastre, Hristu Sapera. Stanescu si Sapera spera sa-si cimenteze proaspata relatie presedinte-antrenor chiar pe terenul de baschet, cei doi evoluand in aceeasi echipa si la prima editie a turneului international Bucharest Challenger din 2012.

Continuand traditia inceputa anul trecut, castigatorii tuturor categoriilor vor primi tricouri de campion, iar toti participantii se vor bucura din nou de atmosfera specifica turneelor de baschet 3×3 la aceasta  prima reuniune a familiei Sport Arena Streetball din anul 2015.

Sport Arena Streetball, cea mai populara competitie de baschet 3×3 din Romania, este organizata de Sport Arena si ACS Sport Promotion in parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti, Directia pentru Sport si Tineret Bucuresti si Fundatia Make a Wish Romania si este sustinuta de Raiffeisen Bank si Gatorade.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.